Våra tjänster

Mer än bara dränering i Göteborg

Dränering är en av de tjänster vi erbjuder våra kunder i Göteborg. Men, det är en av många. Vi är en heltäckande firma som har många strängar på vår lyra. Vi är ett relativt ungt företag, men våra ambitioner har gjort att vi under några års tid tagit flera steg och att vi skaffat oss både erfarenhet och kompetens för att klara det mesta inom bygg- och entreprenad.

Vi har ett sammansvetsat team där alla har rätt och adekvat utbildning för de uppdrag de åläggs att utföra. Vi ser alltid till att rätt person är på rätt plats vid rätt tillfälle och som kund kan du vara säker på att de personer som arbetar i ditt hem har korrekt utbildning för jobbet ifråga.

Här är några av våra tjänster:

  • Schaktarbeten
  • Markarbeten
  • Stensättning
  • Markplaning
  • Dränering

Anläggning

Vi samarbetar med både stora och små företag för att kunna erbjuda så bra projektlösningar som möjligt inom anläggning. Vi erbjuder kompetens och god service, konkurrenskraftiga priser, unikt serviceutbud och långa kundrelationer. Vid stora arbetstoppar anlitar vi moderna maskiner med erfarna maskinförare.

husgrundsdränage

Expertis inom flera områden

Som kund så hoppas vi att du känner av en våra målsättningar; nämligen att du ska stå i centrum. En av anledningarna till vår stora utveckling är att vi alltid sätter kunden i första rummet. Du anlitar oss och vill ha vår expertis inom ett visst område. Då är det också en självklarhet för oss att leverera ett högkvalitativt jobb enligt dina visioner, önskemål och behov. Vi jobbar till dess att vi uppnått målen. Vad behöver du hjälp med? Utöver en dränering i Göteborg så kan vi även erbjuda vår expertis inom dessa områden:

  • Villagrunder. Rätt grund är avgörande för husets stabilitet och livslängd. Vi har lång vana och erfarenhet av gjutning av husgrunder och vi anpassar alltid arbetet utifrån planritningarna - oavsett vilket typ av hus du ska bygga så kan vi hjälpa dig och gjuta en grund att resa byggnaden på.

  • Helhetslösningar. Vi har kapacitet att ta oss an även större projekt. Ska du bygga ett hus så kan vi hjälpa dig från start till mål. Det ger en säker arbetsgång där vi koordinerar allt från det första spadtaget hela vägen fram till slutbesiktningen. Att ha en och samma firma för varje moment ger effektivare, säkrare och - i slutändan - mer prisvärda jobb.

  • Murning: Behöver du hjälp med att mura en trapp? Vill du mura in en unik grillplats eller vill du ha en större mur som ramar in din tomt? Oavsett vilket så kan vi hjälpa dig. Att mura är en svår konst och målet är att skapa projekt som klarar av betten från tidens tand. Vi arbetar alltid med hållbarhet i åtanke och sådan får man genom att fokusera på detaljerna. Vår långa erfarenhet av murning gör oss även till ett bra bollplank. Givetvis så är det du som väljer material, storlek och form - men vi står gärna redo att ge goda råd om vad som fungerar och vilka lösningar som kanske är en lite sämre idé.

  • Pooler: Drömmer du om en egen pool? Vill du ha en unik form och personlig lösning på denna? Kontakta oss, vi har grävt och byggt pooler i många år och vi älskar att ta oss an nya, spännande utmaningar. Rätt pool kommer att ta din vardag till nästa nivå: en given plats att motionera, leka, simma och bara hänga vid. Vi står beredd att hugga in och göra drömmar till verklighet.

  • Plattsättning: En genomtänkt och korrekt utförd plattsättning gör skillnad för hela bostaden. Oavsett om du vill ha en mindre gång som leder fram till farstun eller är i behov av en rejälare plattsättning där du kan ställa bilen så kan vi hjälpa dig. Vi arbetar med stort fokus och enligt konstens alla regler. En plattsättning i vår regi håller över tid och är alltid smakfull rent estetiskt.

Vid sidan av dessa tjänster erbjuder vi även måleriarbeten, snickeri och markarbeten. 

Brett utbud av byggtjänster i Göteborg