Om oss

Ett mångsidigt företag i Göteborg

Sedan företaget startades har vi arbetat för att hålla vad vi lovar och byggt upp ett ömsesidigt förtroende hos våra kunder. Vi är ett litet företag med ett stort hjärta. Vår affärsidé är att våra kunder ska kunna köpa tjänster till ett konkurrenskraftigt pris med hög standard, service och leveranssäkerhet. Vi har stor vana vid att vara beställare och vet vad som krävs för att leverera bra tjänster.

Vår ambition är att finnas där kunderna behöver oss. Det innebär att vi hela tiden tar nya steg, gör nyanställningar och utbildar oss inom nya områden. Det gör oss till ett mer komplett företag som kan åta oss uppdrag inom väldigt många olika områden. Vi kan bygga hus, vi sköter dräneringar, vi gjuter villatomter och vi kan vara behjälpliga även vid mindre uppdrag som exempelvis vinterväghållning.

Oavsett vad du som kund och beställare behöver vår hjälp för så kan du räkna med en sak: vi jobbar för att du ska bli nöjd. Vi sätter alltid kunden i centrum och arbetar nära en beställare. Du ska vara med och påverka, ställa frågor och bli involverad i projektet. Genom öppen kommunikation så undviks missförstånd och det är en av de detaljer som vi arbetar aktivt med.

husdröm med solceller på taket

Nöjda kunder får oss att växa

Vi vill jobba tillsammans med dig och låta dig vara delaktig. Det är också det som är en av anledningarna till att vi tagit så stora steg som vi gjort. Arbetar man hårt och möter kunden på rätt sätt så skapas ringar på vattnet. En nöjd kund står redo att rekommendera oss vidare och idag kan vi hänvisa till en stor referensbank av nöjda kunder.

Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa och vi vet att det kan leda till extra trygghet. Både för dig som kund och för oss. Vi hoppas även att du blir en av de personer som en blivande kund kan ringa i framtiden. 

Bli vår nästa nöjda kund