Om oss

Ett mångsidigt företag i Göteborg

Välkommen till ett företag med gedigen erfarenhet inom markanläggning. Vi tar oss an både små och stora projekt och sätter alltid våra kunder i fokus. Vi utför vårt arbete snabbt och professionellt. Våra kunder sträcker sig över hela Göteborg med omnejd och inkluderar både företag och privatpersoner.

Sedan starten har vi konsekvent hållit våra löften och byggt upp ett ömsesidigt förtroende hos våra kunder. Trots att vi är ett litet företag har vi ett stort hjärta. Vår affärsidé är att erbjuda tjänster av hög standard, service och leveranssäkerhet till konkurrenskraftiga priser. Vi har stor erfarenhet som beställare och vet vad som krävs för att leverera tjänster av hög kvalitet.

Vi finns där du behöver oss

Vår ambition är att finnas där kunderna behöver oss. Det innebär att vi hela tiden tar nya steg, gör nyanställningar och utbildar oss inom nya områden. Det gör oss till ett mer komplett företag som kan åta oss uppdrag inom väldigt många olika områden. Vi kan bygga hus, vi sköter dräneringar, vi gjuter villatomter och vi kan vara behjälpliga även vid mindre uppdrag som exempelvis vinterväghållning.

Oavsett vad du som kund och beställare behöver hjälp med kan du lita på att vi har en sak i åtanke: vi strävar efter att du ska bli hundra procent nöjd.

Vi sätter alltid kunden i centrum och arbetar nära en beställare. Du ska vara med och påverka, ställa frågor och bli involverad i projektet. Genom öppen kommunikation så undviks missförstånd och det är en av de detaljer som vi arbetar aktivt med.

husdröm med solceller på taket

Nöjda kunder får oss att växa

Vi vill jobba tillsammans med dig och låta dig vara delaktig. Det är också det som är en av anledningarna till att vi tagit så stora steg som vi gjort. Arbetar man hårt och möter kunden på rätt sätt så skapas ringar på vattnet. En nöjd kund står redo att rekommendera oss vidare och idag kan vi hänvisa till en stor referensbank av nöjda kunder.

Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa och vi vet att det kan leda till extra trygghet. Både för dig som kund och för oss. Vi hoppas även att du blir en av de personer som en blivande kund kan ringa i framtiden. 

Bli vår nästa nöjda kund